Sunnuntaina pelataan taas pokeria – jakoon lähtee 500€ ylimääräistä!

Sunnuntaina klo 20.00 on taas Uhmapelaajien pokeriturnauksen aika. Palkinnoissa ei ole pihistelty, sillä normaalin palkintopotin päälle lähtee vielä 500€ ylimääräistä.

Turnauksen sisäänosto on tehty halvaksi, sillä osallistuminen maksaa sunnuntaina 5,50€. Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus tehdä yksi re-buy ensimmäisen 45 minuutin aikana eli ostaa itsensä takaisin turnaukseen mukaan.

Näistä sisäänostoista kertyneet summat muodostavat normaalin palkintopotin, ja tämän palkintopotin päälle saamme siis vielä 450€ ylimääräistä erilaisten palkintojen muodossa. Pääset tsekkaamaan ylimääräiset palkinnot alta.

Osallistuminen turnaukseen käy näin:

1. Avaa Coolbetin pokerisovellus tai avaa Coolbet selaimessa. Jos sinulla ei ole vielä tiliä Coolbetille, avaa se TÄSTÄ.

2. Avaa Coolbetin pokerisovelluksessa Tournaments-valikko. Sieltä ylälehden “SPECIAL”-valikosta löydät turnauksen nimellä MrVeto re-buy. Paina siitä ja rekisteröidy turnaukseen. Osallistuminen maksaa 5,50€.

3. Ole valmiina, kun turnaus alkaa klo 20.00. Minä pelaan tuttuun tapaan nimellä Mr.Veto.

Ylimääräiset palkinnot normaalin palkintopotin päälle:

  • TOP 10 pelaajaa saavat kukin 20€ arvoisen lahjakortin
  • TOP 4 palkitaan pelirahalla: 1. 100€ pelirahaa (1x kierrätys), 2. 75€ pelirahaa (1x), 3. 50€ pelirahaa (1x) ja 4. 25€ pelirahaa (1x)
  • BOUNTY: Jos pudotat turnauksesta Mr.Vedon, saat lisäksi 50€ pelirahaa (1x kierrätys)
JAA