Pokeriturnaus: Voita ILMAISEKSI 1000€ arvoinen matkapaketti

Sunnuntaina 22.4. pelataan Uhmapelaajien kesken pokeriturnaus. Pääpalkinto on komea: 1000€ arvoinen matkapaketti Tallinnassa pelattavaan live-turnaukseen Coolbet Openiin.

Älyttömintä tässä on se, että sunnuntain turnaus on freeroll eli yksi onnekas voittaa matkapaketin ILMAISEKSI. Matkapaketti pitää sisällään 550€ arvoisen sisäänoston turnaukseen sekä tasokkaan hotellimajoituksen.

Kun vielä Tallinnan turnauksessa on vähintään 200 000€ palkintopotti jaossa, on tässä mahdollisuus tehdä melkoiset hillot hyvän reissun ohessa.

Kannattaa ehdottomasti rekisteröityä turnaukseen mukaan jo nyt. Ja olethan valmiina, kun turnaus alkaa sunnuntaina klo 20.00. Voittajalle tarjoan vielä oluet sitten paikan päällä!

Hyppää mukaan turnaukseen näin:


1.
Avaa Coolbetin pokerisovellus. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, avaa tili Coolbetille TÄSTÄ.

2. Mene tournaments-osioon. Sieltä Special-valikon alta löydät turnauksen nimeltä MrVeto Coolbet Open. Rekisteröidy turnaukseen. Kun salasanaa kysytään, näpyttele seuraava: COOLMRVETO

3. Turnaus alkaa sunnuntaina klo 20.00. Ole valmiina, kun pelit alkavat! Alempana olevasta kuvasta löydät turnauksen kaikki palkinnot.

JAA