Kaikin muodoin koukuttavin slotti juuri nyt – mahdollisuus jättipotteihin!

Kun tajusin yksi päivä, että Monopolia voi pelata rahasta, en ole siitä lähtien paljoa muuta pelannutkaan. Ei sitä voi kauniimmin kiteyttää muuten kuin, että peli saa pauloihinsa. Olen metsästänyt Jackpottia!

Pelissä on yksi erittäin mielenkiintoinen ominaisuus: Big Bet -pelin eli tietynlaisen bonuspelin voi suoraan ostaa. Big Bet -pelejä voi pelata erilaisin summin sijoittamalla joko 20€, 30€, 40€ tai 50€. Mitä enemmän euroja käyttää, sitä enemmän valintoja saa.

Simppelisti hommaa voisi lähestyä niin, että isommalla summalla se iso voitto olisi todennäköisimmin tulossa. Ja minä en pikkurahasta pelaa, joten… Peli toimii siis sitten niin, että ruudukosta voi paljastua rahasummia, lisää kierroksia ja muita erilaisia vaihtoehtoja. Täytyy vain toivoa, että kierroksilla napsuu mukavasti!

Alapuolelta näet millainen peli tämä Monopoly oikein käytännössä on. Otin videota yksi päivä pelaamisestani. Ja nyt tärkeä huomio: ota myös bonukset talteen, kun aloitat pelaamisen. Tarjolla on 11 ilmaiskierrosta Starburstiin ja 10€ ilmaiseksi talletuksen yhteydessä! Lisätiedot löydät alapuolelta!

🌟 Lisää pelimeininkiä meikäläisen Snapchatissa – seuraa “misterveto“. Jos olet mobiilissa, voit lisätä minut suoraan TÄSTÄ. 🌟


JA OTA TARJOUS TALTEEN 

  • 11 ilmaiskierrosta Starburst-peliin
  • 10€ ilmaiseksi talletuksen yhteydessä
  • 100% talletusbonus

▶︎▶︎▶︎ Avaa tili Videoslotsille TÄSTÄ. ◀︎◀︎◀︎


JAA