Tietoa tarjouksen lunastaneille & viime hetken poiminnat

Aion olla seuraavat pari viikkoa betsilomalla, mutta ennen pian koittavaa lepoa tarjoan vielä viimeisimmät poiminnat Eurooppa-liigan karsinnoista. Vielä ennen vihjeitä kuitenkin tärkeää infoa.

Mr.Vedon eksklusiivinen Mobilebetin tarjous on nyt päättynyt. Jos sinäkin osallistuit, niin lue seuraava. Panokset on määrä palauttaa ehdot täyttäneille pelaajille tämän kuukauden aikana. Jos siis vetosi on mennyt väärin, ei huolta. Tililtäsi löytyy taas pian täytettä, jotta voit aloittaa uuden nousun.

Nyt sitten illan matsien kimppuun!

Viime viikolla Eurooppa-liigan karsinnoista saatiin yksi oikein mehevä poiminta, kun walesilainen Connah´s Quay näytti HJK:lle kaapin paikan kotikentällään. Vaikka HJK on edelleen suosikki jatkoon, uskon, ettei jatkopaikka ihan helposti aukea.

Tavoilleni uskollisesti en usko muidenkaan suomalaisjoukkueiden juhliin.

HJK – Connah´s Quay
Connah´s Quay jatkoon
Kerroin: 3,60

HJK oli vieraissa hallitseva osapuoli, mutta ottelun kuva oli aika lailla sellainen mitä ajattelin: Klubin tuhannen taalan maalipaikat olivat suhteellisen vähissä. Avainpelaajien puuttuminen yksinkertaisesti näkyi. Ja pienet virheet sitten maksoivat sen, että nyt jatkoonmeno tästä otteluparista ei näytäkään enää niin selvältä.

Klubin tilanne tähän otteluun on valoisampi, sillä kotikenttäetu on valtaisa ja kaiken lisäksi tärkeä Juha Pirinen palaa kokoonpanoon. HJK on kerroinasettelussa aivan valtaisa suosikki jatkoon! En silti lähtisi sanomaan, että HJK tulee murskaamaan tänään vastustajansa. Miksi näin?

Connah´s Quay osoitti olevansa sen verran hyvä joukkue, että ainakin se osaa puolustaa. Kun HJK:lta jäi lisäksi vierasmaali tekemättä, tarvitsevat helsinkiläiset ainakin kahden maalin voiton. Connah´s Quay´n maalintekopaikat jäävät varmaan vähiin, mutta erikoistilanteista se voi osua. Ja jos se osuu, tarvitsee HJK sitten jo kolme osumaa.

Mielestäni isoin kysymys on, kuka tekee HJK:n maalit ja miten. Koska Atom on vaivainen ja Morelos on myyty, ei Klubin hyökkäysosasto minua juuri nyt vakuuta. Savage, Mensah ja Mosa ovat sellaisia kavereita, jotka voisivat ottaa nyt roolia. Kun vastassa on kauhea sumppupuolustus, ei tuloksen tekeminen ole helppoa. HJK on ollut ennenkin vaikeuksissa, kun alhaalla makaava puolustus pitäisi murtaa. Ja mitä pidemmälle walesilaiset kestävät, sitä vaikeammaksi tehtävä vain käy.

Toivotaan Klubin hoitavan homman, mutta pelätään pahinta.

SJK – KR Reykjavik
DNB KR Reykjavik
Kerroin: 1,90

Jos peli päättyy tasan, panos palautuu. Sitä tämä kohdevalinta tarkoittaa. Ensimmäisessä osaottelussa islantilaiset olivat aivan ylivoimaisia, ja maalittoman tasatuloksen taustalla oli paljon onnea. Ensimmäisessä osaottelussa kotietu oli suuri, ja nyt tämä kotietu on SJK:n puolella. Yleisöä on tulossa hyvin paikalle, ja tutusta tekonurmesta kai voi myös laskea hieman hyvää myös.

KR Reykjavik on tästä huolimatta edelleen suosikki menemään jatkoon. SJK on saanut levätä sitten edellisen kohtaamisen, islantilaiset sen sijaan pelasivat viikonloppuna. En laskisi tästä etua kuten ehkä jotkut, koska toipumisaikaa on ollut riittämiin.

Ensimmäisen matsin perusteella on vaikea olla pelaamatta islantilaisten puolesta. Siksi lähden pienellä jatkamaan siitä mihin viime viikolla jäin. Mikään informaatio ei tue sitä, että tässä muuttaisi arviota.

NK Olimpija Ljubljana – VPS
Olimpija Ljubljana – 1
Kerroin: 1,78

VPS otti mainion tuloksen ensimmäisessä osassa, kun se kaatoi kotonaan slovenialaiset 1-0-lukemin. Olen tässä nyt kyllästymiseen asti jauhanut kotiedusta, mutta ei sitä voi olla mainitsematta tässäkin yhteydessä. Kotietu on valtaisa, sillä VPS joutuu todella kauaksi mukavuusalueeltaan.

Ensinnäkin ottelu pelataan vähintääkin sellaisessa 25 asteessa. Sellaisessa helteessä VPS ei ole juuri tottunut pelaamaan ainakaan viime aikoina. Kun Olimpija vielä pyrkii prässäämään ylhäältä, on ottelun tempo varmasti korkea. Suurin kysymys on, miten VPS pystyy suojelemaan jatkopaikkaansa näissä vaikeissa olosuhteissa vieraskentällä. Jatkopaikka on todella kaukana edelleen!

Viime ottelussa VPS onnistui hyvin ja siten ansaitsi voittonsa. Kun nyt osat vaihtuvat, niin kokemus voi olla erilainen. Vepsu on hyvin valmennettu joukkue, mutta tuleeko tässä nyt yksinkertaisesti materiaali vastaan? Onko tämä liian kova paikka tälle joukkueelle? Uskon, että VPS voi joka tapauksessa olla ylpeä kesän eurosuorituksestaan, mutta haaste saattaa olla nyt liian kova.

JAA