Raavitaan rahat kesälomalle

Se on sillä tavoin, että aion jäädä ensi viikolla pienelle betsikesälomalle. Tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta viimeisiä vetoja jo viedään. Jos ei tänään, niin piakkoin.

Confederations Cup huipentuu nyt sunnuntaina, ja löydän molemmista peleistä hyvät rahanarvoiset ideat. Sanoisin, että nämä kohteet kannattaa tsekata ja ottaa omaan taskuun harkinnan mukaan.

Portugali – Meksiko
Portugali voittaa
Kerroin 2,20

Veikkaisin, että aika moni lähtee tässä pelissä lyömään Meksikon kautta. Portugali tulee tekemään otteluun vähintäänkin yhden muutoksen, sillä Cristiano Ronaldo lensi hävityn välieräpelin jälkeen vastasyntyneitä kaksosiaan tapaamaan. Toisaalta Portugali saa pronssimatsiin takaisin Pepen, mikä on merkittävä uutinen.

Näistä kahdesta joukkueesta Portugali on edelleen selkeästi laadukkaampi ja pelannut mielestäni vakuuttavammin. Fernando Santos on luotsannut joukkuetta erinomaisesti, ja Ronaldon puuttumisesta huolimatta Portugali on mielestäni suhteellisen selkeä suosikki tässä. En jaksa yhtään miettiä pelaajien motivaatiota, sillä kyse on vain yksittäisestä pelistä ja tilanne on molemmille joukkueille tismalleen sama.


Talleta 20€ ja saat 60€ riskittömän vedon 

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Lyö 60€ veto. Jos vetosi ei osu, saat rahasi takaisin.

🚨 Tämä tarjous on markkinoiden parasta luokkaa. Tarjous on voimassa vain minun Mr.Vedon kautta. Tarjous on myös voimassa vain rajoitetun ajan!

BONUSEHDOT: Palautettu panos maksetaan bonuksena, joka tulee kierrättää 8x minimikertoimella 1,8


Chile – Saksa
Chile 0
Kerroin 2,20

Kerroinasettelussa Saksa on suosikki ja tätä en oikein purematta niele. Chilen joukkue on laadukkaampi kuin Saksan, jonka miehistö on kaukana ykkösestä. Ottaen myös huomioon Chilen menestyksen viime vuosina, niin kyllä tässä ryhmässä riittää taitoa voittaa isojakin turnauksia.

Saksa pelasi vakuuttavasti Meksikoa vastaan, mutta lähtökohtien finaaliin pitäisivät olla todella tasaiset. En saa mitenkään Saksasta suosikkia, varsinkaan selkeää sellaista. Veto meinaa sitä, että tasapelillä panos palautuu. Tuntuisi typerältä olla kokeilematta tätä.

JAA