Tästä päivästä alkaen tulemme taas tekemään rahaa

Tänään alkavat Eurooppa-liigan karsinnat. Aiempina vuosina se on tietänyt monia tilipäiviä minulle ja niille seuraajille, jotka ovat kopioineet niitä vetoajatuksia.

Salaisuuteni – jos sitä sellaiseksi voi kutsua – on lähes aina veikata suomalaisia joukkueita vastaan. Viime vuosina trendi on ehkä hiipunut, mutta yleensä vieläkin suomalaisten joukkueiden hinnoitteluissa tuntuu olevan virheitä.

Monesti sinivalkoiset jengit ovat saaneet enemmän arvostusta kuin itse heille antaisin jossain ottelupareissa.

Tähän samaan hengenvetoon muistutettakoon, että minäkin olen jalkapallomies henkeen ja vereen. Toivon siis totisesti menestystä kaikille suomalaisille joukkueille eurokentille. Jos siis vedot menevät väärin, on siinäkin oma puolensa sitten. Lompakko tyhjänä ja suu messingillä.


Talleta 20€ ja saat 60€ riskittömän vedon 

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Lyö 60€ veto. Jos vetosi ei osu, saat rahasi takaisin.

🚨 Tämä tarjous on markkinoiden parasta luokkaa. Tarjous on voimassa vain minun Mr.Vedon kautta. Tarjous on myös voimassa vain rajoitetun ajan!

BONUSEHDOT: Palautettu panos maksetaan bonuksena, joka tulee kierrättää 8x minimikertoimella 1,8


VPS – Olimpija Ljubljana
Olimpija Ljubljana 0
Kerroin: 1,87

Tässä on hyvä esimerkki siitä, mistä aiemmin puhuin. Kerroinasettelussa vaasaalaiset ovat marginaalinen suosikki, ja se on mielestäni aika kova linjaus. VPS on pärjännyt hyvin Veikkausliigassa, ja annan tästä suuren painoarvon valmennukselle. Materiaali joukkueessa on kuitenkin varsin keskinkertainen. Nyt kuitenkin vastaan asettuu joukkue, joka uskoo myös pallonhallintaan ja jota se osaa toteuttaa. Materiaalin puolesta vierailijat ovat varmasti myös kovempi nippu.

VPS:n oman skottauksen perusteella Olimpija pyrkii prässäämään korkealta ja vaikeuttamaan näin pelinavaamista. Jos Olimpija valitsee tämän taktiikan, se olisi mielenkiintoista. Vepsu ei kuitenkaan ole tottunut tällaiseen haasteeseen kotoisessa liigassa.

Pelivalinta meinaa sitä, että jos ottelu päättyy tasan, palautuu panos. Olimpijan suorasta voitosta saa kerrointa 2,60.


KR Reykjavik – SJK
KR Reykjavik
Kerroin: 1,90

Tässä otteluparissa islantilaiset isännät on laitettu kotiottelussa ainakin selkeään suosikkiasemaan. Se vähän harmittaa. Olisin toivonut, että tässä markkina olisi voinut olla ns. kujalla. Kotivoiton kerroin on siinä ja siinä, että riittääkö se peleihin. Koska jatkan vanhoja perinteitä, en kuitenkaan jätä lyömättä.

SJK pelasi Eurooppa-liigan karsintoja jo 2015 FH Hafnarfjörduria vastaan. Silloin tuli tukkaan, ja niin saattaa hyvin käydä tälläkin kertaa. SJK:n kausi on ollut vaikea. Lisäksi antaisin jonkin verran miinusta siitä, että SJK pelasi viimeksi maanantaina ja loukkaantumiset vähän vaivaavat ryhmää.

Laadullisesti islantilaisnippu on ihan hyvää luokkaa. Pääosin kotimaisista pelaajista koostuva joukkue on tottunut pelaamaan näitä europelejä, ja toisaalta mukana on hyviä tanskalaisvahvistuksia. Erityisesti vieraissa haaste napata edes tasuri on SJK:lle kova.


Connah´s Quay – HJK
Connah´s Quay +1,5
Kerroin: 1,84

Connah´s Quay voittaa
Kerroin: 9,25

HJK on massiivinen suosikki myös vieraissa ja tämä herätti heti pelihaluni. Historia on osoittanut, että nämä walesilaisjoukkueet ovat pirullisia vastustajia vieraissa. HJK on pelannut loistavasti viime aikoina, ja Alfredo Morelosin siirto ei ole vielä heijastunut pelikentälle. Uskon kuitenkin, että europeleissä ykköstykin menettäminen ei vaan voi olla näkymättä. Tämän ottelun kannalta HJK:lle lasken todella suureksi miinukseksi Morelosin lähdön ohella Atomin puuttumisen.

Kun HJK:lta puuttuu vasemmalta laidalla sekä Atom että Juha Pirinen, se ei yksinkertaisesti voi olla heijastumatta koko pelaamiseen. HJK ei ole tässä ottelussa niin hyökkäysvoimainen tämän tilanteen takia.

The Nomads valmistautuu vasta alkavaan kauteen. Viime kaudella joukkue puolusti tiiviisti, sillä joukkue päästi viime kaudella sarjassa kaikista vähiten maaleja. The Nomadsin yllätysvalmiudesta kertoo sekin, että pari vuotta sitten joukkue kukisti norjalaisen Stabækin yhteismaalein 1-0.

Tässä nyt joku ehkä odottelisi jotain murskavoittoa HJK:lle. Uskon silti, että nyt kannattaa pitää jäitä hatussa. Kotona walesilaiset saattavat hyvinkin yllättää!


SOITTO ENNUSTAJALLE 

Soitin eilen luottomiehelleni Samirille. Kyselin Confederations Cupin voittajasta. Ilmeisesti tältä osin kristallipalo oli sumea. Kysyin kuitenkin samaan hengenvetoon myös, miten paljon rahaa tulemme tekemään näillä eurokohteilla? Vastaus:

JAA