Mitä viikonloppuna tapahtuu?

Sunnuntai on sen tason urheilupäivä, että aion liimata itseni sohvaan ja videoida tapahtuman teille suorana. Katson, betsaan ja twitchaan sunnuntaina sekä Ranskan avoimia että Huuhkajien matsia Ukrainaa vastaan.

▶︎▶︎▶︎ Ota siis Twitch-kanavani seurantaan! ◀︎◀︎◀︎

Olen henkisesti valmistautunut siihen, että otan turpaani tenniksen live-vedoissa. Aion olla tässä ihan rehellinen: suhteeni tennikseen ei ole tänä päivänä sellainen kuin sen pitäisi olla. Olen etääntynyt lajista kuin humalainen todellisuudesta. Pelasin aikoinaan tennistä paljonkin.

Kun Jarkko Nieminen nousi huipulle 2000-luvun alussa, tenniskärpänen iski minuunkin. Pelasin kesäpäivät toinen toisensa perään. Harjoittelin niin penteleesti ja vailla mitään järkeä, sellaisella innolla kuin mikä vain lapsella voi olla.

12-vuotiaana seurasin tennistä niin paljon, että nykyinen tietämykseni ihan hävettää. En tunne pelaajia läheskään niin hyvin kuin pitäisi. Ja 12-vuotias minä hakkaisi nykyminäni tenniksessä. Hän löisi rystyn linjaa pitkin ja menisi nauraen kotiin syömään äidin tekemiä mokkapaloja.

Siksi on aika ottaa itsestä taas niskasta kiinni ja läväyttää live-vetoja sunnuntaina.


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€


Mitä muuta viikonloppuna tapahtuu?

Viikonloppuna pelataan jalkapallon MM-karsintoja. Näihin otteluihin olen tehnyt muutamat strategiset pohdinnat, jotka kannattaa ottaa talteen!

Bosnia-Hertsegovina – Kreikka
Kreikka +0,75
Kerroin 1,96

En tiedä mitä laskinta tässä on käytetty, että Kreikasta on saatu näinkin massiivinen altavastaaja. Olen ensinnäkin sitä mieltä, että kotijoukkueen pitää olla tässä matsissa ennakkosuosikki. Ja vierailijoiden muutaman avauksen pelaajan pelikiellot lisäävät suosikin asemaa, mutta näin selkeästi suosikista ei kyllä nyt mielestäni puhuta. Kreikkaa on mukava lyödä tasoituksella, koska vähämaalinen peli tästä kaiken järjen mukaan tulee!

Andorra – Unkari
Andorra +2,5
Kerroin 1,68

Tykkään karsinnoista toiseen väijyä tällaisia kohteita, joissa hurja ennakkosuosikki pelaa vieraissa niin sanotun pakkovoiton edessä. Unkari on tietysti kaikin tavoin Andorraa laadukkaampi joukkue, mutta kyllä nämä vieraspelit ovat vaan tänä päivänä hankalia. En jaksa uskoa välttämättä Andorran yllätykseen, mutta enpä toisaalta mihinkään Unkarin murskajaisiin. Näissä kertoimissa tuppaa olemaan mielestäni ilmaa!

JAA