Näin Huuhkajat aamupalalla – luvassa on suuri paljastus

Päivä alkoi mukavasti, kun heräsin hotellissa Turussa. Hieroin unihiekat silmistä ja otin hissin alakertaan. Aamupalapöydässä törmäsin Huuhkajiin jonottaessani erinomaisia croisantteja.

Näin ainakin yhden Huuhkaja-pelaajan ottavan myös pekonia. Croisantti- ja pekonihavaintojen pohjalta uskallan lyödä illan ottelussa sinivalkoisia vastaan. Herranjestas, ei Jose Mourinhon jengi vetäisi tuollaista mössöä ottelupäivänä ikinä.

Ei sentään, kyllä pelaajat ovat tiukassa kunnossa ja täysiä ammattilaisia kaikki. Nyt tämän huikaisevan jännän paljastuksen ääreltä voidaan jatkaa suoraan vetovinkkiin!


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€


⚽️ Suomi – Liechtenstein
✏️ Liechtenstein +2,25
🌟 Kerroin 1,86

Suomessa ei ole kovin montaa ihmistä, jotka osaisivat sanoa illan vastustajasta sen enempää kuin juuri yhtään mitään. Minäkään en osaa. Pelaajat ovat sen verran nimettömiä. Ottelun alla tärkeämpiä huomioitavia asioita ovat mielestäni pelin panos ja se, minkälainen match up ottelussa on.

Illan ottelussa kyse on vain harjoitusottelusta, valmistavasta pelistä ensi sunnuntain Ukraina-matsiin. Huuhkajat ei ole aivan veren maku suussa, ja se tarkoittaa erikoisempia valintoja kokoonpanossa. Esimerkiksi selvä ykkösvahti Lukas Hradecky on penkillä ja Anssi Jaakkola avaa. Huuhkajien miehistöä oli kehissä myös viime viikonloppuna, joten tärkeintä on katsoa, ettei avainpelaajille kerry liikaa kuormitusta. Näin ottelussa tullaan näkemään varmasti myös astetta erikoisempia kokeiluja.

Huuhkajat on Markku Kanervan alaisuudessa pelannut puolustusvoittoisesti 4-4-2-ryhmityksellä. Kun pakettia yritetään avata tähän peliin aktiivisempaan hyökkäyspeliin, se ei käy helposti. Huuhkajien hyökkäysosasto on periaatteessa hyvävireinen, mutta pallon toimittaminen Joel Pohjanpalolle ja Teemu Pukille voi olla se hankalampi vaihe. Uskon Suomen vievän illan ottelun, mutta enpä yllättyisi nihkeästä tuloksesta. Siksi tällainen veto, joka antaa puolet voittoa vaikka Suomi voittaisi kahdella maalillakin, on erinomainen valinta.

JAA