Miksi taas kerran pelaan HJK:ta vastaan?

Nauratti ehkä vähän keskiviikkona, kun tuumailin SJK:n pistävän HJK:n tiukoille. Lukemat 6-0 eivät ihan vastanneet sitä minkälaiseksi ennakkoon näin ottelun.

Vaikka Klubi on arvioitu selväksi ennakkosuosikiksi Veikkausliigaan, ei joukkue ole ollut silti mitenkään niin ylivoimainen kuin se materiaalinsa puolesta voisi olla. HJK:n onni saattaa tällä kaudella olla se, että parin kauden takaisen SJK:n kaltainen todellinen suuri kilpailija puuttuu.

Uskon siis Klubin vievän mestaruuden, mutta veikkaan matkaan mahtuvan vielä monia kompasteluita.

Eilisestä Mestarien liigan finaalista muuten sen verran, että sieltähän tuli komeat kaksi osumaa – ensiksi ennen ottelua lyöty over 2 löysi kotiin ja vielä ottelun loppuhetkillä laitettu over 4,5 tuli kotiin.

⚽️ RoPS – HJK
✏️ RoPS +1,5
🌟 Kerroin 1,85

RoPS ja HJK ovat pelanneet taas otteluruuhkassa, kuten suomalaiseen jalkapallokesään kuuluu. Kun molemmat joukkueet pelaavat neljänne
Kerroin: t ottelut kahteen viikkoon, ei se voi olla näkymättä kentällä. HJK:n voisi kuvitella hyötyvän tilanteesta laajemman materiaalin turvin, etenkin kun rovaniemeläisiä ovat vielä piinanneet loukaantumiset. Toisaalta Rovaniemi syttyy (sic!) kyllä aina HJK:n kohtaamisesta!

HJK:lla oli reilu 260 minuutin maaliton putki ennen SJK:n kohtaamista. On siis turhaa liikoja ylistää Klubin hyökkäystä vielä tässä vaiheessa. HJK on näistä kahdesta joukkueista selvästi laadukkaampi, mutta RoPS tulee olemaan ilkeä vastus eikä maalintekopaikkoja välttämättä synny niin paljon kuin voisi kuvitella.

Siksi haistelen pientä kotijoukkueen venymistä! Pelivalinta RoPS +1,5 tarkoittaa sitä, että rahoille päästään kotijoukkueen maalin tappiollakin.


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€

JAA