Mitä ihmettä sitä löisi Mestarien liigan finaaliin?

Illalla pelataan niin suuri ottelu, että jännitettävää riittäisi ilman vetoakin. En vaan ansaitse nimeäni, jos en keksi jotain fiksua kaivettavaa Mestarien liigan finaaliin. Siksi olen käyttänyt lauantaini tämän ottelun pohtimiseen.

Sellainen knoppititieto muuten, että jos Real Madrid voittaa finaalin, tulee siitä ensimmäinen joukkue, joka on voittanut finaalin kahtena vuotena peräkkäin. Itse toki toivoisin jalkapalloihmisenä, että Gianluigi Buffon saisi kruunun uralleen. On siinä vaan sen verran hieno mies!

Mutta mennäänpä nyt itse pelin kimppuun!

⚽️ Juventus – Real Madrid
✏️ Yli 2 maalia
🌟 Kerroin 1,71

Ottelu pelataan neutraalilla kentällä Cardiffissa. Kerroinasettelussa Los Blancos on pieni suosikki, ja itse en ainakaan uskalla tässä lyödä markkinaa vastaan. Kumpikaan joukkue ei saa etua eikä miinusta kokoonpanojen puolesta, sillä terveystilanne on kumpaisellakin joukkueella hyvä. Kuvaava tilanne joukkueiden materiaalin laajuudesta on Gareth Balen ympärillä käytävä keskustelu. Jos Gareth Bale jätetään sivuun, löytää valkopaidoilta heittää tilalle Isco. Valkopaitojen materiaali on hurja eikä Juven miehistö sen rinnalla paljoa kalpene.

Ennakkoon ottelua arvioidaan vähämaaliseksi, paljolti varmasti Juventuksen puolustuksen lujuutta silmällä pitäen. Yksi ottelun avainkysymyksistä onkin, minkälaiseen taktiikkaan Massimilliano Allegri luottaa. Jos joukkue pelaa 3-4-2-1-muodostelmalla, on se ehkä astetta varmistelevampi kuin useammin nähty 4-2-3-1. Taktiikkana pieni varmistelu voisi olla toimiva, kun halutaan varmistaa, ettei Real Madrid pääse vastahyökkäyksiin. Toisaalta yksi ottelun avaintekijöistä on keskikentän keskustan hallinta, ja se asettaakin sitten taas omat kysymyksensä muodostelmaa miettiessä.

Itse en pidä ollenkaan niin selviönä, että Juventus lähtisi otteluun turhan defensiivisesti. Torinolaisilla riittää nimittäin laadukkuutta samalla tapaa myös hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Molemmat joukkueet ovat myös pirun kovia erikoistilanneissa, näkisin toisin sanoen maalipaikkoja syntyvän, vaikka väkisin. Vaikka tämä tuntuu ennakkoon vähämaaliselta, voi kerrankin overeissa olla ajatusta myös finaalipeliin. Vedon kannalta vaan täytyy toivoa, ettei matsi pysy liian pitkään nollassa nollassa.


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€

JAA