Tänään on iso peli ja me tehdään mammonaa?

Jätin eilen lyömättä vetoa Stadin derbyyn, koska ajattelin kerrankin vain nauttia ottelusta. Minua harmitti jo parin minuutin jälkeen ja rupesin etsimään livestä vaihtoehtoja.

Olen lyönyt jokaiseen derbyyn HIFK:ta tasoituksella. Tälläkin kertaa tuo vaihtoehto olisi tuonut tuloksen, sillä selvään altavastaajan asemaan arvioitu tähtirintojen nippu onnistui raapimaan tasapelin.

Tänään on edessä uudet kuviot, sillä katseet kääntyvät länsinaapuriin ja Eurooppa-liigan finaaliin.

Ajax – Manchester United
United voittaa
Kerroin 1,95

Pelistä ei tule tylsä, sillä Ajax on aina viihdyttävä joukkue. Joskus joukkue voisi olla pelaamisessaan vielä täsmällisempi, niin kenties menestystä tulisi enemmän. Ajax lähtee ottelun identiteettinsä mukaisesti, mutta Jose Mourinhon Unitedia kiinnostaa vain tulos. Ja sen uskon olevan ratkaisevin tekijä tässä pelissä.

Ajax saa etua loukkaantumistilanteesta, sillä esimerkiksi Zlatanin ja Baillyn kaltaisia menetyksiä ei voi jättää huomioimatta. Tästä huolimatta lasken Unitedin selväksi suosikiksi ottaen huomioon sen, miten täsmällisesti United lähestyy ottelua Ajaxiin verrattuna. Ajax ei ole laadullisesti samalla tasolla, ja United käyttää Ajaxin virheet hyödyksi. Ja niitä tulee joukkueen pelityylillä. Olisin yllättynyt, jos Ajax venyisi yllätykseen.


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€

JAA