Toivottavasti Leijonat saa palkintonsa – siispä…

Siinä kävi aivan kuten arvelimme, Suomi taisteli upeasti ja Säteri nappasi pari haamua. Ruotsi oli kuitenkin monta luokkaa kovempi ja ansaitsi finaalipaikan.

Tänään on kuitenkin vielä sauma pronssiin. Se olisi upea saavutus joukkueelta, joka on saanut paljon enemmän sapiskaa kuin mitä se olisi ansainnut.

Toivon kyllä Suomen voittoa, jotta jätkät voisivat aloittaa kesälomansa mahtavilla fiiliksillä. Se olisi upea juttu tälle ryhmällle. Siispä.

Venäjä – Suomi
Suomi voittaa
Kerroin: 5,35

Kai tässä pitäisi ennen ottelun alkua miettiä Venäjän joukkueen motivaatiota tähän peliin. Itänaapuri näytti jo painelevan finaaliin, mutta niin vain ryhmä suli ja Kanada otti komennon. Tänään Suomi kohtaa joukkueen, joka on monta piirua sinivalkoista ryhmää laadukkaampi ja siten selkeä suosikki viemään pelin. Siksi kertoimet ovat näin kallellaan.

Jos Venäjä on motivoitunut ja lepoetu on vieläpä heidän puolellaan, voi illasta tulla vaikea. Näistä lähtökohdista en vaan asettaisi Leijonia kuitenkaan näin merkittävään altavastaajan asemaan. Muistetaan, että kyse on vain yksittäisestä pelistä ja vieläpä pronssisesta. Sattuman merkitys on suuri, joten toivotaan Leijonille hyvää alkua peliin ja siten uskoa mitalin nappaamiseen. Sitten kaikki on mahdollista.

Ja tunnustettakoon, että on tämä nyt vähän viihdeveto. Venäjää tasoituksella lyöminen ei nyt ainakaan nappaa.


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€


 

JAA