Tätä on odotettu eli miten Suomen käy?

On lauantai. Aurinko paistaa ja kutsuu luokseen ulos, illalla pelataan lätkää Ruotsia vastaan ja jossain lähellä odottaa virkistävä olut. Voiko tämä tästä enää paremmaksi mennä?

Aion pitää lätinät lyhyenä, kunhan halusin vain tarjoilla oman betsini iltaan. Jos muuten haluatte tietää, miten osuuskassan kanssa meni, niin katsotaan vihjeen perässä oleva linkki. Ottakaa myös talteen alapuolen tarjous, jos ette ole vielä ottaneet – sitä parempaa diiliä ei varmaan mistään saa!


🚨 Kun talletat 20€, saat 60€+100€ pelirahaa 🚨

👊 Avaa pelitili TÄSTÄ.
👊 Talleta 20€ ja saat 60€ pelirahaa
👊 Jos 3 ensimmäistä vetoasi osuvat, tienaat 100€ lisää

🚨 Kassan kasvattaminen on hyvä aloittaa bonuksen turvin. Mobilebet tarjoaa kattavan valikoiman kohteita ja laadukkaat kertoimet. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteys meikäläiseen!

100€ BONUSEHDOT: Minimikerroin 1,5, minimipanos 20€


MM-kisat, välierä: Suomi – Ruotsi
Lauantai, klo 20.15
Pelivalinta: Alle 4,5 maalia (kerroin 1,87)

Mietin pitkään tässä oikeaa pelivalintaa otteluun. En millään raaski lyödä Suomea vastaan tällaisessa ottelussa, kun se osaltaan pilaa vähän nautintoani matsin seuraamisesta. Suomen osalta taas vetohaluja ei liikoja herää, vaikka ottelu USA:ta vastaan oli vakuuttava ja teimmekin hyvän tilin.

Mielestäni paras vetoidea otteluun löytyy underista. Molempien joukkueiden peräpäät pitäisivät olla kunnossa. Säteri oli USA-ottelussa loistava ja uhkuu nyt itsevarmuutta. Suomi puolusti myös tiiviisti ja onnistui pitämään pääosin jenkit pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta. Ruotsin etu on taas laatu – sekä puolustajat että mv-peli on ensiluokkaista.

Uskon, että Suomi taistelee tiukan ottelun, mutta kyllä voittaminen on tänään vaikeata. Ruotsin joukkue on pirun kova ja Suomen finaalipaikka olisi jättiyllätys. Yksittäisessä ottelussa kuitenkin mitä tahansa mahdollista. Ja yksi asia on vähintään varma: helpolla Suomi ei anna periksi.

JAA