Mitä tähän sanoisi muuta kuin, että pistetään rahat likoon!

Tänään tiistaina se alkaa, kun HIFK ja Tappara mittelevät Liigan välierässä. Sellainen kutina, että tämän sarjan voittaja on se todennäköisin mestari.

HIFK:lle Tappara on aikamoinen mörkö, kun Tappara on onnistunut kahtena viime keväänä stadilaiset kepittämään. Tapparan pelitapa voi olla myrkkyä HIFK:lle, ja ainakin moni fani on harmitellut sitä, että kaikista joukkueista vastaan tulee juurikin tämä viheliäisen kova joukkue.

Itse kuitenkin sanoisin, että kyllä tässä HIFK:lla on ihan hyvät saumat. Pudotuspeleissä HIFK on ollut kuin uusi joukkue, ja erityisesti tässä ensimmäisessä kohtaamisessa yllätyssauma on suuri.

🏒 Tappara- HIFK
📝 HIFK voittaa
🚨 Kerroin: 3,80

En jaksa uskoa, että HIFK vie tätä sarjaa, mutta tässä ensimmäisessä kohtaamisessa on mielestäni maukas peli-idea. Ilves-sarja oli Tapparalle raskas niin henkisesti kuin fyysisesti, jolloin HIFK pääsee kaikin puolin valmiimpana aloittamaan tämän sarjan. Näkisin myös yllätysmahdollisuuden suurimpana tässä ensimmäisessä ottelussa, koska pelitavallisesti HIFK voi olla nyt yllättävän vahvoilla.

TPS-sarjassa HIFK näki olevansa vahvimmillaan silloin, kun se pelasi aktiivista ja fyysistä kiekkoa. Tuo oppi pitäisi ottaa myös tähän ottelupariin: Tapparan puolustus voidaan ajaa kiireeseen, jolloin pelistä katoaa tietty organisointi. Juuri tuo järjestelmällinen pelitavan toteuttaminen on tehnyt Tapparasta juuri niin vaikean HIFK:lle. Ensimmäisestä ottelusta lähtien HIFK:n täytyy pelata oikealla tavalla – tai muuten pelit voidaan voittaa vain sattuman turvin.

HIFK on valtavan laadukas joukkue, ja se tuppaa unohtumaan heikosti menneen runkosarjan jälkeen. Juhamatti Aaltonen osoitti puolivälieräsarjassa heräämisen merkkejä, kärkiosasto on muutenkin riittävä ja kaikkiaankin materiaali on todella laaja. Jos HIFK saa ottelusarjaan hyvän alun, on kaikki mahdollista.


20€ talletus = 60€ pelirahaa Liigan pleijareihin

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta 20€
3. Saat 60€ pelirahaa

JAA