Vielä nopea kurkkaus viikonloppuun ja pienet lisätulot

Se on nyt sillä tavoin, että HIFK ML-veto saa kaverikseen muitakin rahantekoaatoksia. On se vaan sillä tavoin, ettei viikonlopusta yhdellä vedolla selvitä.

Klo 18.30 alkaa Liiga-väännöt. Tapparan ja Ilveksen väliseen taistoon ei vaan viitsi olla koskematta. Valioliigassa pelataan myös sunnuntaina sellainen namupala, että nyt jo tuntuu pohkeissa.

Merseysiden derby (lauantaina klo 14.30) ja Arsenalin sekä Manchester Cityn (sunnuntai klo 18.00) kohtaaminen ovat ennakkoon peleistä ne mielenkiintoisimmat tulevana viikonloppuna.

🏒 Ilves – Tappara (otteluvoitot: 3-2)
🚨 Tappara voittaa
🌟 Kerroin: 2,05

On jotenkin todella suomalaista toivoa altavastaajien menevän jatkoon – ja samaa toivon minäkin. Ilves on sympaattinen joukkue, ja tuntuu, että nippu on saanut paljon tukea Tampereen ulkopuoleltakin tämän sarjan aikana. Laitetaan kuitenkin jäitä hattuun: Tappara on edelleen monta piirua parempi joukkue, vaikka se ei ole aina jäällä näkynytkään tämän sarjan aikana.

Jos joku joukkue tästä nousee, se on juurikin Tappara. Tappara ei yksinkertaisesti ole saanut koneestaan kaikkea irti – ja kenties se nyt onnistuu selkä seinää vastaan. Tapparan täytyy huolehtia, ettei se anna yhtään siimaa enää. Viimeisimmässä matsissa pari maaleista suorastaan lahjoitettiin. Lisäksi avainpelaajien on nostettava tasoaan entisestään, ja uskon niin myös käyvän.


20€ talletus = 60€ pelirahaa Liigan pleijareihin

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta 20€
3. Saat 60€ pelirahaa


⚽️ Liverpool – Everton
📝 Liverpool voittaa
🌟 Kerroin: 1,68

Molemmilla joukkueilla on tässä omat huolensa tärkeän pelin alla. Everton kärsii loukkaantumisista, sillä Seamus Colemanin jalka meni päreiksi maaottelutauon aikana. Ramiro Funes Morin on niin ikään loppukauden sivussa puolustuksesta. Tärkeänä miehenä puuttuu myös Morgan Schneiderlin.

Liverpool on tehnyt kaikkensa varmistaakseen iskukykynsä lauantain matsiin, sillä Philippe Coutinho ja Roberto Firmino lennätettiin peliin suoraan Brasiliasta yksityiskoneella. Voi olla, ettei kaksikko ole tämän reissun jäljiltä ihan täydessä tikissä. Herroja kuitenkin kaivataan, sillä Adam Lallana, Jordan Henderson ja Daniel Sturridge eivät nyt kentällä viiletä.

Jürgen Klopp haluaa tästä ottelusta voiton, ja kaksikon lennättäminen on mielestäni selkein signaali siitä, että pisteiden eteen tehdään kaikki mahdollinen. Kun huomioidaan poissaolot, on Liverpoolille laskettava tästä tilanteesta pieni etu. Kyllä Evertonilla riittää tekemistä puolustuksen organisoimiseksi.

Liverpoolin vire on kääntynyt parempaan heikomman alkuvuoden jälkeen. Kotietu tässä matsissa on tietysti todella suuri. Kun Evertonilla on poissalojen heikentämä runko, lasken Liverpoolin nyt vielä astetta selkeämmäksi suosikiksi. Tämä on sellainen veto, jossa uskallan lyödä vähän isommallakin.


20€ talletus = 60€ pelirahaa Valioliigaan

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta 20€
3. Saat 60€ pelirahaa


⚽️ Arsenal – Manchester City
📝 Man City DNB (tasatulos ja rahat palautuvat)
🌟 Kerroin: 1,64

Mitä suurempi ottelu, sitä mieluummin lyön Arsene Wengeriä vastaan. Tykkimiesten nykyvire ei vakuuta, ei sitten alkuunkaan. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt Emiratesilla, ja kauden päätyttyä voi moni asia mennä uusiksi. Arsenal on tilanteessa, jossa sen pitäisi pelata oiva loppukausi, mutta henkisesti tilanne on hankala, sillä ulkoista painetta riittää.

City on pelannut hyvin vieraissa, ja lasken tässä valmentajien taistossa edun tietysti vierailijoille. Poissaoloista ei varmaan voi antaa plussaa eikä miinusta hirveämmin kummallekaan, tietysti maalivahti Petr Cechin puuttuminen ainakin harmittaa Arsenal-leirissä.

Kerroinasettelussa City on merkittynä mielestäni ihan oikein suosikiksi. Nyt näkisin Cityn voittomahdollisuudet todella suurina, mutta varmistellaan tätä vielä tällaisella pelivalinnalla.

HUOMIO HUOMIO HUOMIO

Jos et ole vielä osallistunut 20€ kisaan, osallistu nyt. Vastausaikaa on perjantaihin klo 18.30 asti.

JAA