Vuoden oluet lähtivät jakoon, mutta nyt kävi Mr.Vedolla harvinainen lykky

Jani Nisulan ei tarvitse olla kuivin suin vuonna 2017. Jani takoi kaikista suurimman voiton Mr.Vedon ja VideoSlotsin järjestämässä kisassa ja voitti näin itselleen oluet koko vuodeksi 2017.

Puhuimme Janin kanssa vuoden vaihduttua ja varmistin hänen voittaneen. Oli tietysti itsestään selvää, että ensimmäiseksi halusin kysyä urheilutoimittajien perinteisen, eli miltäs nyt tuntuu?

– Voittohan tuntuu totta kai aina hyvältä, kertoi Jani.

– Muutaman kerran tuli kilpailun aikana käytyä sivuilta katsomassa, että vieläkö kärkisija on hallussa ja vastoin odotuksia se pysyi loppuun saakka, Jani fiilisteli.


LUNASTA 11 ILMAISKIERROSTA STARBUSRT-PELIIN

1️⃣ Avaa pelitili TÄSTÄ tai yläpuolen napista ?
2️⃣ Rekisteröidy käyttämällä koodia “MRVETO” ja saat heti 11 ilmaiskierrosta
3️⃣ Saat myös 100% talletusbonuksen aina 200 euroon asti


Melkein 3 000 euron voitto ja melkoinen yllätys

Jani varmisti kisavoiton kovalla tuloksella, kun 2 916 euron voitolle (kuva ylhäällä) ei löytynyt haastajia. Tämä ei kuitenkaan ole Janin slottiuran suurin voitto, sillä vähän aikaa sitten pamahti vielä yli 16 000 euron lunastus (tsekkaa kuva).

Jani tuntuu olevan yllätyksiä täynnä. Jani pudotti nimittäin mielenkiintoisen yksityiskohdan kisan kannalta, kun ilmoitin hänelle voitosta.

– Siitähän mä oon vähän keskiverto suomalaiseen mieheen poikkeava yksilö, etten ole alkoholia nauttinut neljään vuoteen, Jani mietti ja lisäsi.

– Sikäli ehkä hieman outoa, että kyseinen kaveri vei tän kisan, mutta olutta tulee kyllä juotua runsaasti ja tykkään oluen mausta, mutta käytän alkoholittomia vaihtoehtoja.

Minä olin aika innoissani tästä juonenkäänteestä, sllä alkoholiton olut on tietenkin parempi vaihtoehto terveyden kannalta ja taitaa tulla tämä näin paljon halvemmaksi minulle. Pelotti jo, että voitto menee tyyliin Lärviselle ja siinä sitten läträtään (ei pahalla Lärvinen, ollaan frendejä).

Käymme lähipäivinä Janin kanssa ostoslistan tarkemmin läpi ja sen jälkeen toimitan miehelle tilauksen. Onnea vielä Jani voitosta.

Ja voin muuten paljastaa, että kohta on taas todella kova kisa luvassa! Seuraavaa kisaa odotellessa voit tsekata alla olevan tarjouksen.

Janin ostoslistaa:

Fentimansin Ginger Beer
Krombacher Weizen Alkoholfrei
Nikolai Tumma Lager

LUNASTA 11 ILMAISKIERROSTA STARBUSRT-PELIIN

JAA