Veto: Unohtakaa jo se Chelsean syksy

Ottelu: Chelsea – PSG
Pelivalinta:1

Kerroin 2,80


“Pirun vaikea arvioida joukkueiden tasoeroa!”                         mrveto_logo_125px

 

Sanon, että tämä ottelupari on kaikkea muuta kuin ohi. Vaikka Chelsea hävisikin ensimmäisen osan, ei 2-1-lukemat ole ollenkaan heikko tulos vieraista. Vetovalinnaksi olen laittanut suoran voiton, koska eihän tasatilanteessa lontoolaisseura voi paljon säästellä. Nämä joukkueet ovat toisilleen tutut Mestarien liigasta viime vuosilta, ja tasaisten marginaalien peliä tästäkin sopii odottaa.

On oikeasti pirun vaikea arvioida nyt näiden joukkueiden tasoeroa! Vaikka tässä nostaakin Parc des Princesin pojat edelle, kuinka suuri ero sitten voi olla? PSG:n viime koitokset eivät ole paljoa lupailleet (viimeisestä neljästä liigapelistä vain yksi voitto). Samaan aikaan Chelsea on taas eri jengi kuin vielä syksyllä, sillä Hiddinkin alaisuudessa ei ole tappioita enää tullut. Joka tapauksessa tuo syksy pitää edelleen Chelsean kertoimet korkealla – korkeammalla kuin pitäisi.

Loukkaantumisista nostettakoon ainakin Terryn poissaolo. Toisaalta Matic palaa miehistöön. PSG:ltä puuttuu ainakin Aurier, mutta Verrattikin on tuskaillut nivusensa kanssa. Illalla sitten nähdään, millaiset jengit ovat kasaan raavittu.

 

JAA