Veto: Mitä jos tiistai-illassa muhii valkoinen shokki?

Ottelu: Real Madrid – AS Roma

 

Näyttökuva 2016-03-08 kello 16.39.33


Pelivalinta: AS Roma +1

Kerroin: 2,45

Mitä jos tämä ottelupari on kaikkea muuta kuin ohi?

Vuosi sitten Real Madridille meinasi käydä köpelösti Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa. Tuolloin vieras Gelsenkirchenistä, Schalke, piti valkopaitoja lujilla voittaen matsin 4-3. Ennakkoon tuon pelin piti olla pelkkä suupala Real Madridille, kävely puistoon ja takaisin kahvilan kautta. Olivathan nuo valkoiset marengit voittaneet ensimmäisen osan 2-0-lukemin vieraissa. Soittaako kellot jo?

AS Roma on pelannut hyvin Spallettin alaisuudessa, minkä takia jaksan uskoa tässä vierailijoiden pieneen yllätysmahdollisuuteen. Näen tässä jonkin verran yhtäläisyyksiä taannoiseen Atletico Madridia vastaan pelattuun otteluun – ja siinähän matsissa valkopaidat poistui kentältä tappio niskassaan. Zidanessa on potentiaalia, mutta eihän ranskalaista kovin helppoon paikkaan ole laitettu.

Vetohaluja vie jonkin verran nuo AS Roman poissaolohuolet – ainakin pari isoa nimeä lepuuttaa lehtereitä. Real Madrid kärsii puolestaan Benzeman poissaolosta, ainakin. Dzekon maalivire ei myöskään ole riittävä, mutta toivotaan tämän olevan yksi niistä kolmesta pelistä, jolloin hyökkääjä keskimäärin osuu. Tähän voisi heittää pari sanaa tasosta ja sen riittävyydestä. No, on miten on, tsekatkaa joka tapauksessa kokoonpanot illalla.

Valmentaja-Lucianon epäillään asettavansa miehistönsä muodostelmaan 4-2-3-1 (ainakin jos italialaisaviiseja on uskominen). Pokeritermein Spalletti menee All In, niin sitä spekuloidaan. Parista poissaolosta huolimatta laatua tuossa jengissä riittää, se nähtiin jo ensimmäisessä kohtaamisessa. Eli mitäpä jos tämä ottelupari on kaikkea muuta kuin ohi?

 

JAA