Veto: Tee palvelus Arsenal äläkä häviä isosti

Ottelu: Arsenal – FC Barcelona, Mestarien liiga

Pelivalinta: Arsenal +1
Kerroin: 1,65

Aika ikävä veto monessakin mielessä, sillä en oikein haluaisi lyödä Arsenalin kautta tähän matsiin. Arsenal on tietysti altavastaaja, mutta ei välttämättä niin älyttömän merkittävä tässä 1. osaottelussa. Näissä matseissa on aina oma luonteensa – esimerkiksi runsasmaalinen tasapeli on ihan ok tulos Barcalle ja tuo meille voiton kotiin.

Kummankaan avauksessa tuskin mitään yllätyksiä nähdään, ja tuskinpa niistä tarvitsee sen enempää jauhaa. Arsenalin nippu alkaa myös näyttää hyvältä, eikä viikonlopulta ole sen pahemmin onneksi ottelurasitusta. Kuka sitä FA Cupia jaksaa enää tosissaan pelata ykkösmiehistöllä?

Varmuuden vuoksi olen varmistellut kohdetta tällaisella pelivalinnalla. Toivon totisesti, että Wenger osaa valmistaa joukkonsa oikein tähän peliin.

JAA