Veto: Kuinka suuri suosikki Chelsea voi olla?


Ottelu: Chelsea – Manchester City, FA Cup

Pelivalinta: City +0,75

Kerroin: 1,80

Manchester Cityllä on edessään kolmea aika isoa peliä seuraavan kymmenen päivän sisään – Mestarien liigan taisto, Liigacupin finaali ja nyt tämän päivän FA Cupin peli Chelseaa vastaan. Jos jossain pelissä City huilauttaa avainmiehiään, se on tämä koitos.

Ja Manuel Pellegrinin kommenteista päätellen huileja tullaan myös näkemään ja nuoret saavat mahdollisuutensa.

Ei Chelsea toki edelleenkään missään täydellisessä jamassa ole, mutta näistä lähtökohdista se on kuitenkin suosikki peliin. Oikea kysymys lähinnä on kuinka suuri suosikki Chelsea sitten on. Loukkaantumisista ja huileista huolimatta City saa jalkeille silti riittävän kovan jengin, jotta uskallan tähän vetoon tarttua.

JAA